GPC Silkeborg

Anno Domini 484

Væbneren og bjørnen

Man_eating_bear.jpg
Vejen til Vagon var mudret og besværlig på grund af den tidlige efterårs regn. Sir Edward var i dårligt humør over den besværlige rejse som havde taget flere dage, han ville hellere være der hjemme og drikke øl og nyde sin varme seng en at skulle gøre garnisions tjeneste med Sir Ector, Sir Guy & Sir Elad.

Men garnisions tjenesten var dog at foretrække i sammenligning med den tjeneste som de fleste Salisbury’s øvrige riddere havde fået i år, bare tanken om at skulle ride på felttog hele vejen til Malahout kunne gøre ham helt træt.

Endelig nærmede de sig Vagon, han holdt hesten an i det døende sollys og ventede på at hans væbner red op og introducerede dem. Ingenting skete, hvad lavede knægten deromme? troede han de sad her for at nyde udsigten?

“Kom så igang knægt rid op og skaf os logi”, endelig fik han sig snøvlet op og fik råbt port vagten an, det tog en evighed men endelig kunne han komme indenfor og væk fra det elendige mudder, knægten gik ud for at tage sig af hestene inden han endelig kom ind for at tage sig af Sir Edward behov, næste morgen opdagede han at den uduelige væbner, havde glemt at fjerne en burre fra en af hestenes pels, den knægt er og bliver uduelig.

Da sir guy vågnede den efterfølgende morgen, og så det pløre som natens regn havde medført. kunne han straks se at det ville være svært at overtale de øvrige riddere til at de skulle ride ud på patrulje den samme dag, som han ellers havde håbet, Sir Guy var af en rastløs natur og trivedes bedst når han var i bevægelse. han så sig omkring efter sin væbner Drogo, men drengen var allerede oppe og igang det var måske det karakter træk han værdsatte allermest hos sin væbner han var fyldt af den samme foretagsomhed som sir Guy selv. Det var en skam at han allerede skulle af med ham om et par år, selvom han ikke var meget bevendt ved hoffet fik han noget fra hånden og var både stærk og villig. Sir guy besluttede sig for at se om han alligevel ikke kunne overtale de øvrige riddere til at drage afsted samme dag, men først kaldte han på Drogo og bad ham hente noget af den grød som han kunne lugte over fra bålet.
De kom selvfølgelig ikke afsted samme dag Sir Edward havde lagt sig imod af alle kræfter det stædige bæst og Sir Elad havde vidst været for bekymret for sine heste med det forræderiske underlag. Og så var det afgjort, men sir Edward nægtede at dagen skulle bruges på druk og svir, så han fik arrangeret en dag bestående af forskellig træning og konkurrencer.

De startede ud med at lade væbnerne konkurrere i et hestevæddeløb, både Andre og Drogo pressede deres heste ud gennem porten men

Comments

saksdebel saksdebel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.